My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarElektronikFilm och MusikKläder och AccessoarerSkönhet
Magnettejp Anteckningsblock pass Bananaguard BlueNIO Lådvinsfodral - tomteluva
Magnettejp
199 SEK
Anteckningsblock pass
79 SEK
Bananaguard
29 SEK
BlueNIO
225 SEK
Lådvinsfodral - tomteluva, 49 SEK
eBoy City Posters Spionhelikopter Gigantiska Gummibjörnar Liten varmvattenflaska ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L
eBoy City Posters
179 SEK
Spionhelikopter
649 SEK
Gigantiska Gummibjörnar
349 SEK
Liten varmvattenflaska
79 SEK
ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L