My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarBöckerSkönhetSpelKläder och Accessoarer
Lådvinsfodral - tomteluva Gnome Soap-on-a-Rope - Tvål Koziol tidningsställ - Milano, svart Liten varmvattenflaska Väggklocka i vit keramik, siffror
Lådvinsfodral - tomteluva, 49 SEK Gnome Soap-on-a-Rope - Tvål, 89 SEK Koziol tidningsställ - Milano, svart, 229 SEK Liten varmvattenflaska
69 SEK
Väggklocka i vit keramik, siffror, 229 SEK
COLT 1911A1 WOOD Gör dina egna såkrukor LEGO Förvaringsklossar Drivemocion Tejphållare Mini
COLT 1911A1 WOOD Gör dina egna såkrukor
149 SEK
LEGO Förvaringsklossar
249 SEK
Drivemocion
79 SEK
Tejphållare Mini
25 SEK