My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarBöckerSpelSkönhetElektronik
Jelly Belly Presentask Koziol - PIP skärbräda, cerise Stickad skallra Gigantiska Gummibjörnar The Pocket Garden - Plantpåse, chili
Jelly Belly Presentask
139 SEK
Koziol - PIP skärbräda, cerise Stickad skallra
229 SEK
Gigantiska Gummibjörnar
349 SEK
The Pocket Garden - Plantpåse, chili, 69 SEK
Hjärta Jellyform Väggkrok, Dear Deer vit Kökshandduk Skafferiet Magisk Muffinsform Tejphållare Mini
Hjärta Jellyform
89 SEK
Väggkrok, Dear Deer vit
389 SEK
Kökshandduk Skafferiet
99 SEK
Magisk Muffinsform
275 SEK
Tejphållare Mini
25 SEK