My Favorite Things
Suitcase Stickers

Suitcase Stickers

Har du hundra kilo kokain i väskan eller är du bara glad att se mig?

Under den senaste tioårsperioden har det blivit allt svårare att skämta med resväskor. Ett enda felriktat "jorå serru, klart jag har en bomb i väskan" så sitter du på ett plan till Kuba, utan returbiljett men med stor sannolikhet att bli skendränkt av bistra amerikanska män i solglasögon. Men sådana småsaker påverkar såklart inte den seriöse resväskeskämtaren - han hittar bara nya vägar. Här är en: Klistermärken som gör att det ser ut som att din väska har gått sönder så man ser skumma grejer i den.

För vad du sätter för klistermärken på din resväska är faktiskt din ensak. Så bli hela rullbandets snackis med ett av våra stötande klistermärken på din väska.

Välj mellan:
Massor av knark
Liten kidnappad flygvärdinna
Cash
Klistermärkena är i storleken 32 x 19 cm. Pengarna och knarket är i ungefärlig naturlig storlek medan flygvärdinnan är något förminskad. Suitcase Stickers är normalklistrigt (som vanliga klistermärken). Beroende på väskans material och släthet fäster klistermärket olika bra.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

59 SEK

Mer prylarPrylarElektronikSkönhetFilm och MusikSpel
Kit Macaron Facebook - Like och Dislike-stämplar Passfodral - brev Läppbalsam - minibakelse BigOx - Syrgas på burk
Kit Macaron
459 SEK
Facebook - Like och Dislike-stämplar Passfodral - brev Läppbalsam - minibakelse BigOx - Syrgas på burk
79 SEK
MoviePeg - Ställ för iPad TeaSub - Tesil med form av en ubåt Bullformar, ros Make love for breakfast - stekpanna Romantisk chokladpizza
MoviePeg - Ställ för iPad, 189 SEK TeaSub - Tesil med form av en ubåt Bullformar, ros
49 SEK
Make love for breakfast - stekpanna, 59 SEK Romantisk chokladpizza
59 SEK