My Favorite Things
Love Jelly

Love Jelly

"När vi två blir en, i ett kar fyllt av slem."

Att bada tillsammans med någon man tycker om är härligt. Det enda som egentligen kan sabba är om man har ett för litet badkar men däremot finns det en del saker som kan förhöja kvalitén. Man kan tända lite ljus, dra på R Kelly på stereon, hälla lavendel i vattnet, strössla med lite rosblad osv. Och det är väl fint och mysigt och allt det där, men för den äventyrlige kärleksbadaren som alltid är ute efter det lilla extra finns bara en väg att gå: Love Jelly!

En påse räcker till ett badkar och förvandlar vattnet till en spa-gelé som om självaste Amor hade tappat upp badet. Istället för att bara skvalpa omkring som gammalt vanligt trist vatten blir det trögflytande och följer kropparnas rörelser. Det håller värmer upp till tre gånger längre än vanligt vatten, det gör er lena och mjuka och det luktar av vaniljolja. Låter det som en trevlig kväll?

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

75 SEK

Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerElektronikSkönhetSpel
Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder Monopod Kamerastativ Stickad skallra Koziol lunchbox - äpple, orange Koziol WILHELM - Liten hustomte
Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder, 349 SEK Monopod Kamerastativ
60 SEK
Stickad skallra
229 SEK
Koziol lunchbox - äpple, orange Koziol WILHELM - Liten hustomte, 349 SEK
SoundRacer Sparbössa med klös Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon Spionhelikopter Kuddfodral
SoundRacer
299 SEK
Sparbössa med klös
169 SEK
Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon Spionhelikopter
649 SEK
Kuddfodral
99 SEK