My Favorite Things
LEGO Förvaringsklossar

LEGO Förvaringsklossar

En sak att ha saker i.

Vissa saker är så smarta och logiska att vi ständigt tar dem för givna. Förvaringslådor, till exempel. En sak gjord för att ha saker i, mycket snillrikt, i synnerhet för den som inte vill ha en massa saker liggande överallt. Men, problem: Även om lådorna rymmer dina saker så du slipper ha dem framme kommer du liksom inte runt att du trots allt därmed måste ha lådorna framme. En moment 22-situation som går att lösa på två sätt:

1. Ställ förvaringslådorna i ett skåp.
2. Ha snygga förvaringslådor som du vill ska vara framme och synas.

Ett lysande exempel på dessa snygga lådor är våra officiella LEGO Förvaringsklossar - 5000 gånger så stora som vanliga Legoklossar. Formade som barndomens klassiska plastklossar finns de i tre olika storlekar som går att, likt vanligt LEGO, kombinera tillsammans för att fylla alla förvaringsbehov. (Förslag: I den lilla lådan kan du ha små saker, i den mellanstora lådan mellanstora saker och i den stora lådan stora saker.)

Perfekt för barnkammaren men egentligen snyggt, och praktiskt, i vilket rum som helst.

Kombinera gärna klossarna med LEGO Förvaringshuvud för den riktigt tunga Legoförvaringsupplevelsen. Välj mellan litet och stort huvud och göm dina finaste saker inuti dem. Huvudena är dessutom snygga att ha för sig. Vem vill inte ha ett Legohuvud fyllt med prylar på skrivbordet eller i bokhyllan?

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

LEGO Förvaringsklossar
Mer prylarPrylarElektronikSkönhetSpelBöcker
Passfodral - brev Key Bottle Opener Koziol lunchbox - äpple, orange Pac-Man Kakformar Duva dörrstopp, grå
Passfodral - brev Key Bottle Opener
49 SEK
Koziol lunchbox - äpple, orange Pac-Man Kakformar
149 SEK
Duva dörrstopp, grå
49 SEK
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart Tejphållare Mini iGrill Stektermometer TeaSub - Tesil med form av en ubåt Handvisp, Bläckfisk
Äggtimer - Melodiägget Rock, svart, 199 SEK Tejphållare Mini
25 SEK
iGrill Stektermometer
895 SEK
TeaSub - Tesil med form av en ubåt Handvisp, Bläckfisk
95 SEK