My Favorite Things
LED Ekerbelysning

LED Ekerbelysning

När du inte bara vill synas, utan synas snyggt.

Alla som suttit i en bil vet att näst efter harar, möjligtvis grävlingar och kanske, kanske rävar är cyklister det svåraste som finns att få syn på i tid. Plötsligt är de bara där och sen är allt en fråga om hand/öga-koordination med rattar, styren och bromsar inblandat. Visst kan bilförare undvika sådana här problem men egentligen vilar ju det tunga ansvaret på cyklisterna, inte minst eftersom en bil väger tio gånger så mycket som en cykel och är mycket hårdare. Och, turligt nog, är ju lösningen på hela problemet ganska enkel: Belysning med lampor!

Och ska man ha lampor ska man väl ha coola lampor?

LED Ekerbelysning är den första dubbelsidiga ledlampan med sju färger. Du fäster den enkelt på ekrarna i hjulet och programmerar in ljusshowen eller meddelandet (jepp, det finns bokstäver. Bara att skriva in, cykla och sprida ditt budskap) med hjälp av de enkla instruktionerna. Vips är din cykel värsta ljusbomben. Alla bilister kommer bara reagera med ett "oj, där kommer ett disco. Bäst jag saktar in." Och vill du vara riktigt stekig köper du flera stycken och sätter på hjulen. Då blir din cykel inte bara ett disco utan hela jäkla Ibiza.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

549 SEK

LED Ekerbelysning
Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerFilm och MusikSpelElektronik
Boogie Board Ekorre och ekollon - hållare och magneter, svart Handkräm - Coconut Kit Macaron Presentask för pengar
Boogie Board
399 SEK
Ekorre och ekollon - hållare och magneter, svart, 229 SEK Handkräm - Coconut
229 SEK
Kit Macaron
459 SEK
Presentask för pengar
99 SEK
Handvisp, Bläckfisk Anteckningsblock pass Miniplånbok, insekt Nyckelring, grodprins Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon
Handvisp, Bläckfisk
95 SEK
Anteckningsblock pass
29 SEK
Miniplånbok, insekt
69 SEK
Nyckelring, grodprins
69 SEK
Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon