My Favorite Things
Fridge Locker

Fridge Locker

Bura in maten, inte tjuven.

Alla som delar kök med människor de inte riktigt känner - kanske är det på jobbet, kanske i ett studenboende, kanske på en atlantångare - vet hur fruktansvärt irriterande det är när någon stjäl ens mat. Det är som att lämna ludd i torktumlaren gånger hundra, ungefär.

Och eftersom man tyvärr inte får sätta mattjuvar, dessa lågt stående varelser, i en bur hur som helst får man hitta andra lösningar. Det går till exempel alldeles utmärkt att ha sitt käk i en bur istället. Då kan mattjuven dessutom se hur god din mat är men inte stjäla eller äta den. Rättvisa till slut!

Fridge Locker är just en sådan smart liten bur. Enkel att frakta, får plats i både kyl, frys och skafferi. Utrustad med ett lås bara du kan koden till. Så unna dig själv att vara mätt och nöjd medan mattjuven är hungrig och besviken. Du vet att ni förtjänar det.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

179 SEK

Mer prylarPrylarSkönhetElektronikKläder och AccessoarerBöcker
Body wash, Miso Pretty Candy Grabber Häxbrygd - Kittel med tillbehör Hip, hop Tanaka - Japanska pappersfigurer Tejphållare Mini
Body wash, Miso Pretty
389 SEK
Candy Grabber
249 SEK
Häxbrygd - Kittel med tillbehör, 119 SEK Hip, hop Tanaka - Japanska pappersfigurer, 119 SEK Tejphållare Mini
25 SEK
Gör dina egna såkrukor Handkräm - Coconut Läppbalsam - minibakelse Volkswagen Campingtält Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack)
Gör dina egna såkrukor
149 SEK
Handkräm - Coconut
349 SEK
Läppbalsam - minibakelse Volkswagen Campingtält
2 995 SEK
Ekorrar på krok, orange/brun (2-pack)