My Favorite Things
Fridge Locker

Fridge Locker

Bura in maten, inte tjuven.

Alla som delar kök med människor de inte riktigt känner - kanske är det på jobbet, kanske i ett studenboende, kanske på en atlantångare - vet hur fruktansvärt irriterande det är när någon stjäl ens mat. Det är som att lämna ludd i torktumlaren gånger hundra, ungefär.

Och eftersom man tyvärr inte får sätta mattjuvar, dessa lågt stående varelser, i en bur hur som helst får man hitta andra lösningar. Det går till exempel alldeles utmärkt att ha sitt käk i en bur istället. Då kan mattjuven dessutom se hur god din mat är men inte stjäla eller äta den. Rättvisa till slut!

Fridge Locker är just en sådan smart liten bur. Enkel att frakta, får plats i både kyl, frys och skafferi. Utrustad med ett lås bara du kan koden till. Så unna dig själv att vara mätt och nöjd medan mattjuven är hungrig och besviken. Du vet att ni förtjänar det.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

179 SEK

Mer prylarPrylarBöckerKläder och AccessoarerFilm och MusikElektronik
Kakformar, 3-D Anteckningsblock pass Chiligodis Vattentätt etui för pengar och kort, röd MEDITERRANEO Tandborsthållare
Kakformar, 3-D
49 SEK
Anteckningsblock pass
29 SEK
Chiligodis
69 SEK
Vattentätt etui för pengar och kort, röd, 229 SEK MEDITERRANEO Tandborsthållare, 498 SEK
Bokstäver i trä - LOVE MoviePeg - Ställ för iPad Muffinsformar - Tekoppar med fat (4-pack) Koziol WILHELM - Liten hustomte Grassy Organizer
Bokstäver i trä - LOVE
229 SEK
MoviePeg - Ställ för iPad, 189 SEK Muffinsformar - Tekoppar med fat (4-pack), 229 SEK Koziol WILHELM - Liten hustomte, 29 SEK Grassy Organizer
49 SEK