My Favorite Things

Fodral för iPhone 4, med plats för kort, rosa läder

Varför ha mobil och plånbok separat när man kan ha dem ihop? Detta smidiga och skyddande fodral är för iPhone 4 (ej iPhone 4s) och har totalt 4 st fack: 1 på baksidan och 2 st på insidan (för t.ex. betalkort, körkort, medlemskort m.m.) samt 1 st lite bredare fack på insidan med plats för några sedlar eller kvitton. (Varje fack rymmer 2 st kort).

Fodralet är av äkta läder, i en rosa nyans. Mobilen sätts fast i ett plastfodral på insidan som är fastlimmat i lädret. Det finns ett hål för kameralinsen så att man kan fotografera utan att behöva ta ut mobilen ur fodralet. Det finns dessutom hål för volymknappar och sladdingångar. När du ska ringa, sms:a eller surfa är det bara att vika upp fodralet och låta mobilen sitta kvar. Vi har testat och kan meddela att mobilen sitter som en smäck! Det finns alltså ingen risk att den skulle ramla ut ur fodralet. Färg: rosa
Mått (hopvikt): 12 x 7 x 1,8 x cm. Får plats i byxfickan!

Köp VARAN HOS BLUEBOX

349 SEK

Mer prylarPrylarSkönhetBöckerSpelElektronik
Cupcake, plåsterask Hänge - stort guldhjärta med diamant Bakformar som siffror Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott Broderikit - PISS OFF!
Cupcake, plåsterask
29 SEK
Hänge - stort guldhjärta med diamant, 995 SEK Bakformar som siffror
229 SEK
Koziol Kasimir - rivjärn till ost, svart igenkott Broderikit - PISS OFF!
139 SEK
Boogie Board Grassy Organizer Key Bottle Opener Spork Kakformar, 3-D
Boogie Board
399 SEK
Grassy Organizer
79 SEK
Key Bottle Opener
49 SEK
Spork
20 SEK
Kakformar, 3-D
49 SEK