My Favorite Things
Candy Grabber

Candy Grabber

The claaaaaaaw! Godismaskin med klös!

Visst ska man unna sig, det kan vi alla vara värda, men ibland blir det bara för mycket. Ni vet den där lilla lösgodispåsen som vid kassan visar sig väga ett halvkilo och som man sen helt apatiskt bara sitter och matar i sig som en maskin. Näve mot mun, tugga tugga, näve mot mun, tugga osv. Det är inte ok. Du mår inte bra efteråt.

Godis är gott men det ska helt enkelt inte vara för lättillgängligt. Pröva till exempel att använda en godismaskin och plocka upp godiset med en stålklo istället för en hand, då snackar vi sport.

Candy Grabber är en sån där gammaldags låda med gripklo (The claaaaaaw, som de små gröna gubbarna i Toy Story brukar säga) av den typ som stod på nöjesfält förr i tiden. Fyll på med ditt favoritgodis, stoppa i polett och börja trixa. Candy Grabber är också mycket praktiskt om du vill lära dina barn både hand/öga-kordination och den som väntar på nåt gott-mentalitet till lördagsgodiset.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

249 SEK

Candy Grabber
Mer prylarPrylarSkönhetElektronikKläder och AccessoarerBöcker
Passfodral - brev Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow Hjärta Jellyform The Pocket Garden - Plantpåse, chili Monopod Kamerastativ
Passfodral - brev Princess Kozzi Heart-shaped Heat Pillow, 599 SEK Hjärta Jellyform
89 SEK
The Pocket Garden - Plantpåse, chili, 69 SEK Monopod Kamerastativ
60 SEK
Magisk Muffinsform Bananaguard MEDITERRANEO Hållare för hushållspapper Alessi Duva dörrstopp, grå Tangentbordsrengöring
Magisk Muffinsform
275 SEK
Bananaguard
29 SEK
MEDITERRANEO Hållare för hushållspapper Alessi, 420 SEK Duva dörrstopp, grå
49 SEK
Tangentbordsrengöring
108 SEK