My Favorite Things
Boogie Board

Boogie Board

Ni vet väl att papper görs av träd va? Och träd, i synnerhet nu i dessa tunga klimattider, är ganska bra att ha. Därför bör vi spara papper. Men naturligtvis kan inte allt skrivas på dator eller mobil, ibland vill man skriva för hand, ibland behöver man en penna. Men tänk om det fanns ett anteckningsblock som aldrig tog slut? Som du kan använda igen och igen och igen och igen. Som inte är av papper. Som inte ens behöver en vanlig penna. Säg hej till Boogie Board - framtidens anteckningsblock.

Tillverkad av tålig plast med en smart lcd-skärm skulle man kunna säga att Boogie Board är block 2.0. Med den medföljande pennan kan du skriva eller teckna hur mycket du vill för att sedan med ett snabbt tryck rensa skärmen helt ren och börja om. I princip hur många gånger som helst. Skärmen är tryckkänslig så ett hårt penndrag blir alltså tjockare än ett svagt penndrag. Boogie Board är perfekt för både lärare, elever, sjukvårdspersonal, meddelanden, påminnelser inköpslistor... ja, för alla som då och då skriver eller ritar saker på anteckningsblock som inte behöver sparas. Boogie Board. Träden tackar dig och du har en mycket cool pryl.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

399 SEK

Boogie Board
Mer prylarPrylarSkönhetFilm och MusikKläder och AccessoarerSpel
Väggklocka i vit keramik, siffror Kusmi te - Sweet Love Cupcake, plåsterask Make love for breakfast - stekpanna Hänge - stort guldhjärta med diamant
Väggklocka i vit keramik, siffror, 349 SEK Kusmi te - Sweet Love
279 SEK
Cupcake, plåsterask
119 SEK
Make love for breakfast - stekpanna, 59 SEK Hänge - stort guldhjärta med diamant, 995 SEK
Volkswagen Campingtält Kakform Koziol tidningsställ - Milano, svart Gnome Soap-on-a-Rope - Tvål Scratch Map
Volkswagen Campingtält
2 995 SEK
Kakform
99 SEK
Koziol tidningsställ - Milano, svart, 119 SEK Gnome Soap-on-a-Rope - Tvål, 89 SEK Scratch Map
179 SEK