My Favorite Things
Boogie Board

Boogie Board

Ni vet väl att papper görs av träd va? Och träd, i synnerhet nu i dessa tunga klimattider, är ganska bra att ha. Därför bör vi spara papper. Men naturligtvis kan inte allt skrivas på dator eller mobil, ibland vill man skriva för hand, ibland behöver man en penna. Men tänk om det fanns ett anteckningsblock som aldrig tog slut? Som du kan använda igen och igen och igen och igen. Som inte är av papper. Som inte ens behöver en vanlig penna. Säg hej till Boogie Board - framtidens anteckningsblock.

Tillverkad av tålig plast med en smart lcd-skärm skulle man kunna säga att Boogie Board är block 2.0. Med den medföljande pennan kan du skriva eller teckna hur mycket du vill för att sedan med ett snabbt tryck rensa skärmen helt ren och börja om. I princip hur många gånger som helst. Skärmen är tryckkänslig så ett hårt penndrag blir alltså tjockare än ett svagt penndrag. Boogie Board är perfekt för både lärare, elever, sjukvårdspersonal, meddelanden, påminnelser inköpslistor... ja, för alla som då och då skriver eller ritar saker på anteckningsblock som inte behöver sparas. Boogie Board. Träden tackar dig och du har en mycket cool pryl.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

399 SEK

Boogie Board
Mer prylarPrylarBöckerKläder och AccessoarerSpelElektronik
Kakform Kuddfodral Sparbössa med klös Candy Grabber Alessi, pennställ svart
Kakform
99 SEK
Kuddfodral
99 SEK
Sparbössa med klös
169 SEK
Candy Grabber
249 SEK
Alessi, pennställ svart
79 SEK
Facebook - Like och Dislike-stämplar Don't Break The Bottle ALESSI - Mugg ´The Hug Mug´ ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L Spionhelikopter
Facebook - Like och Dislike-stämplar Don't Break The Bottle
199 SEK
ALESSI - Mugg ´The Hug Mug´ ALESSI - Glasburk ’Gianni, a little man holding on tight’, svart, L Spionhelikopter
649 SEK