My Favorite Things
Block Molder

Block Molder

Vem vill ha en koja om man kan ha en borg?

Snö må vara bökig och i vägen och blöt och kall och hal men den har också många fina fördelar. Bland annat kan man pressa ihop den till bollar att kasta på sina vänner. Det enda egentliga problemet med bollar av snö är att det är rätt så mycket roligare att kasta dem än att själv få dem i nyllet. Och det bästa sättet att undvika bollar på sig själv samtidigt som man är fri att kasta hur mycket man vill är att sätta sig inuti en riktigt fet igloo.

Det låter lätt, men det är det inte. Att bygga igloo är inte det lättaste. Oftast blir det bara en slags grop som ser ut som någonting en räv, full på jästa rönnbär, knappt skulle kunna tänka sig att sova i. Det vill säga om du inte äger en Block Molder.

En Block Molder är precis vad det låter som. En form där du lägger i vanlig snöformad snö och får ut perfekt blockformad snö. Sen är det bara att stapla blocken och bygga - inte en snökoja utan värsta snöborgen! Gissa vem som kommer att gå hem alldeles torr och skön innanför kragen?

Som en extra bonus fungerar Block Molder också under sommarhalvåret. Då proppar du den full av blöt sand och bygger sandslott eller värsta sandborgen! Dock är det ganska svårt att forma sandbollar så vi rekommenderar att du kastar maneter på dina vänner istället, från din trygga borg.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

159 SEK

Block Molder
Mer prylarPrylarKläder och AccessoarerSkönhetBöckerElektronik
Koziol - PIP skärbräda, cerise Hjärta Jellyform Bokstäver i trä - LOVE Liten varmvattenflaska eBoy City Posters
Koziol - PIP skärbräda, cerise Hjärta Jellyform
89 SEK
Bokstäver i trä - LOVE
389 SEK
Liten varmvattenflaska
119 SEK
eBoy City Posters
179 SEK
Candy Grabber Bullformar, ros Egg Cuber Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon Ekorre och ekollon - hållare och magneter, svart
Candy Grabber
249 SEK
Bullformar, ros
49 SEK
Egg Cuber
59 SEK
Koziol PIP - Nyckel- eller smyckesträd, plommon Ekorre och ekollon - hållare och magneter, svart, 119 SEK