My Favorite Things
BigOx - Syrgas på burk

BigOx - Syrgas på burk

Extra fin luft i en burk.

I dessa postmoderna tider har alla olika åsikter om allting hela tiden. Men en sak kan vi alla enas om - oavsett klass, kön, social bakgrund, uppväxt, politisk åskådning, religion: luft är bra. Luft är till och med mycket bra.

Enda nackdelen med luft är väl att den nu för tiden ofta innehåller en massa smuts och att den i ärlighetens namn inte innehåller riktigt så mycket syre som man skulle önska. För syre är ju det gottaste i luften, det som får oss att må så bra när vi drar ett stort fräscht andetag.

Tur då att BigOx har stoppat ner en massa extra bra* luft i en burk som du kan andas ur precis när du vill. Är detta bra? Ja. På vilka sätt? Jo, det ska vi berätta: den mänskliga kroppen behöver syre för att omvandla kolhydrater, fett och protein till värme, energi och liv.

Så regelbunden andning i BigOx-burken hjälper mot stress, jetlag, huvudvärk, nedstämdhet och bakfylla. Du får snyggare hår och ungdomligare hy OCH du blir pilsk. Ja, enligt tillverkaren i alla fall. Här på CoolStuff gillar vi mest att man ser så cool ut när man andas i den.

* BigOx innehåller 89% syrgas, den gamla vanliga trista luften du andas är max 21%. Mer än fyra gånger så bra luft alltså.

Köp VARAN HOS COOLSTUFF.SE

79 SEK

BigOx - Syrgas på burk
Mer prylarPrylarElektronikBöckerKläder och AccessoarerSpel
Retro iPhonefodral Bokstäver i trä - LOVE Broderikit - PISS OFF! Spork I Am Not A Paper Cup
Retro iPhonefodral
90 SEK
Bokstäver i trä - LOVE
35 SEK
Broderikit - PISS OFF!
139 SEK
Spork
20 SEK
I Am Not A Paper Cup
119 SEK
Eggling - Chilipeppar Bag-in-box ställ, svart Nintendogodis Make love for breakfast - stekpanna Bakformar som siffror
Eggling - Chilipeppar Bag-in-box ställ, svart
195 SEK
Nintendogodis
39 SEK
Make love for breakfast - stekpanna, 59 SEK Bakformar som siffror
229 SEK